Oudercommissie

 

Als oudercommissie van De Klompjes denken we met veel zaken mee. Dat doen wij voor alle ouders die betrokken zijn bij De Klompjes. We hebben adviesrecht over verschillende onderwerpen.
Bijvoorbeeld de kwaliteit van de opvang, de openingstijden en prijsstelling. We praten over veiligheid en gezondheid en de manier waarop er met de kinderen wordt omgegaan. Hiervoor bekijken we het veiligheidsplan, pedagogisch beleidsplan en de GGD rapportage.

Naast dat we de vinger aan de pols houden bij alle dagelijkse zaken organiseert de oudercommissie ook thema avonden. Hierin gaan we dieper in op zaken die spelen in de opvoeding van de kinderen.

 

Voor de samenstelling van de oudercommissie streven er naar om ouders in de commissie te hebben van alle locaties van de klompjes ouders in de commissie te hebben. We komen eens in de twee maanden bij elkaar. In de nieuwsbrief en op de informatieborden bij De Klompjes houden we alle ouders op de hoogte van de zaken die besproken zijn.

Meer weten over de oudercommissie of een keertje aansluiten bij één van de vergaderingen om bijvoorbeeld te kijken of het deelnemen bij u past? Stuur een berichtje naar De Klompjes, dan komt uw boodschap vanzelf bij één van ons terecht.

Vriendelijke Groet,
Oudercommissie De Klompjes

Kom in gesprek