Oudercommissie

 

De oudercommissie van De Klompjes is een actieve commissie die veelal achter de schermen veel zaken oppakt. Dat doen zij voor alle ouders die betrokken zijn bij De Klompjes. De oudercommissie heeft adviesrecht over verschillende onderwerpen. Het gaat hierbij o.a. om de kwaliteit van de opvang, de openingstijden en prijsstelling. We praten over veiligheid en gezondheid en de manier waarop er met de kinderen wordt omgegaan.

De oudercommissie is een gemêleerd gezelschap met ouders van kinderen van het kinderdagverblijf en de BSO. We komen eens in de twee maanden bij elkaar. In de nieuwsbrief en op de informatieborden bij De Klompjes houden we alle ouders op de hoogte van de zaken die besproken zijn.

 

Naast dat we de vinger aan de pols houden bij alle dagelijkse zaken organiseert de oudercommissie ook thema avonden. Hierin gaan we dieper in op zaken die spelen in de opvoeding van de kinderen en diepen we onderwerpen uit die interessant zijn voor u als opvoeder/ouder.

Meer weten over de oudercommissie of een keertje aansluiten bij één van de vergaderingen? Stuur een berichtje naar De Klompjes, dan komt uw boodschap vanzelf bij één van ons terecht.

Groet,
Oudercommissie De Klompjes

Kom in gesprek