Activiteitencommissie

 

Naast dat we dagelijks bezig zijn om het uw kinderen zo goed mogelijk naar de zin te maken. Organiseren we op regelmatige basis ook extra activiteiten. Dit doen we via de activiteitencommissie Kiekeboe. Alle kinderen zijn automatisch lid van Kiekeboe. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Ook de kinderen van de leidsters zijn lid.

Samen vieren we Pasen, Sinterklaas en Kerst. Maar er wordt bijvoorbeeld ook een kermis georganiseerd, elk jaar in september. En er zijn verschillende gezellige bijeenkomsten door het jaar heen. Dit kunnen activiteiten zijn gewoon voor de gezelligheid, maar ze kunnen ook worden aangegrepen om informatie te delen met elkaar.

 

Kortom, een gezellige club die gezellige bijeenkomsten organiseert. Zo leren we elkaar door de jaren heen goed kennen. Tegelijkertijd worden zo ook de banden tussen de ouders aangehaald. Prettig voor u, voor ons en de kinderen.

We zijn blij dat er een actieve groep ouders is die Kiekeboe op zich heeft genomen. Wilt u ook meehelpen? Of heeft u ideeën? Laat het één van de leidsters weten. Of stuur een berichtje naar De Klompjes. Dan neemt één van de ouders contact met u op.

Kennis maken?