Ouders

 

Een goed contact met u als ouder is voor ons erg belangrijk. Door doorlopend het gesprek met u aan te gaan zijn we altijd op de hoogte van de belangrijke zaken waar we rekening mee moeten houden in de interactie met uw kind. Met brengen en ophalen nemen we hier altijd even de tijd voor. Daarnaast zijn er, naast de uitgebreide intake, drie vaste momenten waarop we het gesprek met u aangaan. Rond de tijd dat uw kind 18 maanden oud is, rond de drie jaar is en daarna nog eens als het bijna vier is wordt u hiervoor uitgenodigd.

Naast deze vaste contactmomenten houden de medewerkers een ontwikkelingsformulier bij. Hierin staan alle belangrijke mijlpalen en kleine stapjes die uw kind heeft gemaakt vermeld. Voor ons een goed stuurdocument, voor u een mooie herinnering voor later. In alle vaste gesprekken wordt dit formulier met u doorgenomen.

 

Voor de kinderen van de BSO leggen we geen vaste gespreksmomenten vast. Uiteraard worden ook de oudere kinderen goed gemonitord. ZIjn er zaken die eruit springen dan worden die proactief met u besproken. Heeft u zelf vragen, dan nemen we altijd uitgebreid de tijd om deze te beantwoorden. Dat kan bij het afhalen van uw kind, maar beter is het om hier een gesprek voor in te plannen. Zo hebben we alle tijd om e.e.a. door te spreken.

 

In de digitale nieuwsbrief wordt u op regelmatige basis op de hoogte gehouden van nieuwtjes, leuke activiteiten en verdere ontwikkelingen bij De Klompjes en de Groote Boel.

Kom een kijkje nemen