Peuterplus groep (3-4)

 

Wanneer kinderen ongeveer drie jaar zijn gaan ze op de peuterplusgroep spelen, de laatste stap voordat de basisschool begint. Een spannende tijd waar we rustig naar toe werken.

De wereld wordt steeds groter, ook bij De Klompjes. We doen elke dag weer ons best om alle ontwikkelingen die uw kind doormaakt in deze laatste fase van het kinderdagverblijf goed te begeleiden. Of dat nu is door het stimuleren bij het maken van een moeilijke puzzel, door tikkertje te leren spelen of door samen een hut te bouwen, de pedagogisch medewerkers proberen altijd voor uw kind het mooiste uit de dag te halen.

 

In de grote groepsruimte of buiten op het speelterrein: elke dag biedt een uitgebreid aanbod aan activiteiten. Leerzaam of juist om te ontspannen, actief of rustig, alleen of samen met anderen. Het bruist op de peuterplusgroep.

Al bijna vier? De laatste fase voordat uw kind naar de basisschool gaat is spannend. Gezamenlijke momenten bieden ruime gelegenheid om ervaringen uit te wisselen. Wij zijn ervaren en hebben met alle basisscholen goed en warm contact. De BSO is naast de deur, veel kinderen zullen elkaar ook daar weer ontmoeten. Zo wordt de overstap een stuk minder groot.

Kom een kijkje nemen