Buitenschoolse opvang (7-12)

 

Drie dagen in de week worden de grote BSO kinderen op onze locatie Dorpshuis opgevangen. Op de rustige dagen spelen ze samen met de jongere BSO kinderen op het Vredesplein. De pedagogisch medewerkers zorgen elke dag voor een uitdagend aanbod van sport en spel, creatief werk met goede materialen en heel veel gezellige gesprekken.

Het Dorpshuis is ingericht met allerlei spel- en knutselmateriaal. Even lekker samen chillen op onze hangplek, een beetje babbelen, spelletje op de Wii, een wedstrijdje aan de sjoelbak of een ander gezelschapsspel. Er is keuze genoeg. Iedereen vindt altijd wel iets waar ze zich prettig bij voelen.

 

Buiten spelen we in de speeltuin of op het aanliggende schoolplein. Daar wordt gevoetbald, verstoppertje gespeeld en veel gekletst.

De beide BSO locaties zijn gesplitst op leeftijd. Dit is een bewuste keuze. Het valt naadloos in onze visie op ontwikkeling en het borgen van een veilige en uitdagende omgeving voor iedereen. We bieden graag een warm fundament waarin kinderen van (heel) klein tot groot zich op een fijne manier verder kunnen ontwikkelen. Met een gedeelde aanpak en in samenspraak met de ouders.

Elk kind is uniek. Daar spelen we graag op in.