Buitenschoolse opvang (4-8)

 

Op onze prachtige locatie Vredesplein spelen de jongere BSO kinderen na schooltijd, op studiedagen en in de vakanties heerlijk met elkaar. We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt op de BSO. Er moet weinig, er mag heel veel. In de grote, lichte ruimtes is er voor iedereen iets te vinden. Het grote plein buiten nodigt uit tot spelen, klimmen, bouwen, chillen en ontdekken.

De kinderen worden met onze eigen bussen van school opgehaald. We sluiten om half zeven, dus er is alle tijd om de dag rustig af te sluiten. Voor school al starten? Dat kan vanaf 7.00 uur.

 

Het vaste team van pedagogisch medewerkers die op deze groep staan hebben allemaal met volle overtuiging voor de BSO gekozen. Ze zoeken naar de balans tussen voldoende uitdaging en gezelligheid, maar hebben ook aandacht voor een moment van rust na een drukke schooldag.

Na een goed gevulde schooldag, waarin er vooral heel veel heeft “gemoeten” willen we onze jongste BSO kinderen vooral ontspanning bieden. De met zorg ingerichte omgeving biedt voor ieder wat wils. Rustig of actief. Sportief of creatief. Samen of alleen. Alles is mogelijk. Tijdens de vakanties bieden we een goed gevuld thematisch activiteitenaanbod.