Babygroep (0-2)

 

Ook de allerkleinsten worden bij De Klompjes met liefde opgevangen. De babygroepen hebben veel ruimte met een gezellige gezamenlijke groepsruimte en aparte slaapkamers. Ieder kind heeft hier zijn eigen bedje. Als u dat goed vindt mogen de baby's ook buiten slapen. In de natuurtuin is voldoende ruimte en hebben we een paar mooie plekjes waar we met de babies en de kleintjes lekker in het gras kunnen spelen.

De opvang van alle kinderen gebeurt zoveel mogelijk in lijn met de opvoeding van thuis in goed overleg met u.

 

 

De ruimtes zijn groot en de groepen klein. Er zijn nooit meer dan negen baby’s op de groep. Per groep zijn er twee pedagogisch medewerkers. Daarnaast hebben we onze zelf opgeleide baby specialisten.

De pedagogisch medewerkers die zich hierin willen specialiseren volgen een HBO opleiding waar alle facetten van het werken met de allerkleinsten aan bod komen. De ontwikkeling van de baby’s wordt goed gevolgd. Babytaal, spraak en motoriek krijgen de aandacht die zij verdienen. Zo wordt een pedagogische diepgang gerealiseerd die verder gaat dan de dagelijkse verzorging, het spelen en knuffelen.

 

Kom sfeerproeven