52 weken contract

Het 52 weken contract is het oudste en nog altijd meest gekozen contract. Dit contract biedt de mogelijkheid om het hele jaar gebruik te maken van onze opvangmogelijkheden. De enige uitzonderingen zijn daarin de nationale feestdagen en de Vierdaagse dinsdag. Is uw kind er een dag niet, dan zou deze dag officieel komen te vervallen. Maar, dit vinden wij niet helemaal eerlijk. Een incidentele afwezigheid kan altijd voorkomen, we bieden dan de mogelijkheid om deze dag in te halen. We vragen u daarbij wel om rekening te houden met onze planning. Wij hanteren een korte termijn planning van drie weken. Hoe eerder u aangeeft wanneer uw kind er een keer niet kan zijn hoe eerder wij ruildagen kunnen inplannen.

 

48 weken contract

Met een 48 weken contract heeft u vier weken per jaar flexibel inplanbare “vrije” dagen. Handig voor als u bijvoorbeeld standaard de vakantieweken geen gebruik maakt van de opvang. Wij houden niet bij wanneer uw kind er wel of niet geweest is, maar vertrouwen erop dat u dit zelf naar eigen inzicht regelt. Deze optie is goedkoper, maar doordat er een hoger uurtarief aanhangt, kan het toch zo zijn dat het per saldo niets scheelt met een 52 weken contract. We adviseren u dan ook om de twee contracten bij de Belastingdienst eerst eens goed naast elkaar te zetten voordat u een definitieve keuze maakt.

 

BSO contracten

De BSO contracten volgen de 52- en 48 weken contract constructie (zie hierboven).

 

Voorschoolse opvang

De VSO contracten worden over 40 weken berekend en worden per maand gefactureerd.

 

Studiedagen contract

Met een studiedagen contract bent u verzekerd van opvang tijdens de studiedagen die door school over het jaar heen worden ingezet.

 

Terug naar pagina Tarieven